Εκλογές 2019: Πότε θα μάθουμε το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα – Πότε θα μεταδοθεί το exit poll

Το exit poll των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου θα είναι κοινό για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας. Στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, το ίδιο exit poll θα μεταδώσει και η ΕΡΤ.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου, οι Έλληνες πολίτες προκειμένου να εκλέξουν εκείνους που θα τους εκπροσωπήσουν στη νέα Βουλή. Δικαίωμα ψήφου έχουν 9.903.864 πολίτες, εκ των οποίων 2.312.930 είναι άνω των 71 ετών και 577.771 πολίτες ψηφίζουν για πρώτη φορά.

Η η Singular Logic  εκτιμά ότι μέχρι τις 21:00 θα έχει δοθεί μία ασφαλής εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών καθώς και για τις έδρες που θα καταλάβουν τα κόμματα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείο Εσωτερικών για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2019 αναμένεται να γίνουν από τον υπηρεσιακό υπουργό, Αντώνη Ρουπακιώτη. Μέχρι τις 23.00 θα υπάρχουν οι πρώτες ασφαλείς σταυροδοσίες για τους υποψηφίους βουλευτές ανά περιφέρεια.

Παράλληλα στις 19:00 το απόγευμα θα μεταδοθούν από τα τηλεοπτικά κανάλια το exit poll. Το exit poll των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου θα είναι κοινό για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας. Στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, το ίδιο exit poll θα μεταδώσει και η ΕΡΤ.

Πηγή : news247