Κηφισιά: Ληστές ξυλοκόπησαν 80χρονη και την λήστεψαν !

Συμμορία ληστών εισέβαλε σε οικία ηλικιωμένης και αφού ξυλοκόπησαν την 80χρονη, της άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά και εξαφανίστηκαν εγκαταλείποντας το θύμα τους αιμόφυρτο.

Το άγριο συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τη μία μεσημέρι της Τετάρτης στην οικία της οδού Χαριλάου Τρικούπη. Η ηλικιωμένη βρισκόταν στο σπίτι της όταν χτύπησε το κουδούνι και ρωτώντας ποιος είναι οι τρεις ληστές της ζήτησαν να ανοίξει λέγοντας πως ήταν από τη ΔΕΗ.

Η 80χρονη, τους πίστεψε και άνοιξε την πόρτα. Και αυτό ήταν το λάθος της. Το τρίο, μπουκάρει μέσα, ο ένας από αυτούς ορμάει πάνω της και αρχίζει να τη χτυπάει άγρια ζητώντας επίμονα να τους πει που έκρυβε μετρητά και κοσμήματα.

Αφού έκαναν φύλλο και φτερό την κατοικία της ηλικιωμένης έφυγαν με λεία κοσμήματα και μετρητά ενώ η δύστυχη γυναίκα λίγη ώρα αργότερα σε άθλια κατάσταση και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει κατάφερε να τηλεφωνήσει στο γιο της για να ζητήσει βοήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ, δυο άτομα σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου μονοκατοικίας στη Βούλα και εισέβαλαν από την μπαλκονόπορτα απειλώντας 46χρονο επιχειρηματία, την σύζυγό του και μια φίλη της που βρίσκονταν εκεί, ενώ κατάφεραν να αρπάξουν περίπου 12.000 ευρώ.

Πηγή : protothema.gr