Παντελής Ξυριδάκης – Συμμαχία Πολιτών

Στις 26 Μαϊου, κάναμε Μαζί, το πρώτο σημαντικό βήμα, για να διασφαλίσουμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Κερδίσαμε την πρώτη θέση στις Δημοτικές Ενότητες Ψυχικού και Νέου Ψυχικού και τη δεύτερη θέση στη Δημοτική Ενότητα Φιλοθέης.

Το αποτέλεσμα μας γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Δείχνει όμως ότι δεν αντιμετωπίσαμε όσο αποτελεσματικά θα έπρεπε όλους αυτούς που επιχειρούν να κτίσουν τοίχους ανάμεσα στις Δημοτικές Ενότητες. Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτό το ολισθηρό δρόμο. Για εμάς όλες οι Δημοτικές Ενότητες είναι ένας Δήμος, μία οικογένεια. Και έτσι θα παραμείνουν.

Δείχνει ότι δεν αντιμετωπίσαμε όσο αποτελεσματικά θα έπρεπε όλους εκείνους που ενώ είχαν ασκήσει μακρόχρονη διοίκηση στο Δήμο, επιχειρούν να εμφανισθούν ως το νέο ενώ είναι ότι πιο παλαιό και αναποτελεσματικό υπάρχει σε αυτό το Δήμο.

Οι πολίτες θα ενημερωθούν και θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Στις 2 Ιουνίου, χρειαζόμαστε ξανά την ψήφο όλων των πολιτών.

Αυτών που μας ψήφισαν στον πρώτο γύρο, αλλά κι αυτών που δεν μας ψήφισαν, ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα ζούμε σε μια πόλη που αξίζεις να ζεις. Για να έχουμε τη δύναμη να υλοποιήσουμε το σχέδιο μας.

Θέλουμε να «γκρεμίσουμε» τις διαχωριστικές γραμμές που επιχειρούν ακόμη και σήμερα να ορθώσουν ανάμεσα μας οι πολιτικοί εκφραστές του λαϊκισμού και της αναποτελεσματικότητας. Να ενώσουμε ξανά, όλους τους πολίτες του Δήμου, πάνω από κόμματα και παρατάξεις.

Ζητάμε τη στήριξή σας.

Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε έργο.

Στις 2 Ιουνίου, προστατεύουμε με τη ψήφο μας την πόλη μας.