Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου Κουτρούλη Χρυσή με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο

Ονομάζομαι Κουτρούλη Χρυσή, γεννήθηκα στα Χανιά από πατέρα Κρητικό και μητέρα Πόντια και ζω εδώ και 32 χρόνια στο Μαρούσι.

Σπούδασα Νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο και εργάζομαι στον τομέα της Παιδείας εδώ και 20 περίπου χρόνια, από τα οποία τα τελευταία 9 υπηρετώ σε σχολείο της περιοχής Βορρέ Αμαρουσίου. Είμαι μητέρα δύο παιδιών που φοιτούν στα δημόσια σχολεία της περιοχής και καθημερινά μοιράζομαι τις αγωνίες των γονιών για τη συντήρηση και επισκευή των σχολικών κτιρίων αλλά και την κατασκευή καινούργιων που αποτελεί ευθύνη του Δήμου.

Μεγάλη μου αγάπη είναι ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το τζούντο , με το οποίο ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια και μου έχει διδάξει ήθος και πειθαρχία, καθώς σημαίνει «δρόμος της ευγένειας». Ταυτόχρονα όμως απολαμβάνω περπάτημα και τρέξιμο στους δρόμους της πόλης αλλά και στο αγαπημένο Άλσος Συγγρού και το Ολυμπιακό Στάδιο. Έχω την ευκαιρία έτσι να συναντώ συμπολίτες μου και να μοιράζομαι μαζί τους τις ιδέες και τις αγωνίες μας για την αλλαγή της πόλης, όπως την επισκευή των πεζοδρομίων και τη δημιουργία παιδικών χαρών και χώρων άθλησης με εύκολη πρόσβαση και θέσεις στάθμευσης.

Ανήκω στη δημοσιογραφική ομάδα μεγάλου ειδησεογραφικού site του Αμαρουσίου, όπου και αρθρογραφώ και έχω δημιουργήσει μία αμφίδρομη και αλληλεπιδραστική σχέση με τους πολίτες.

Με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο, είμαστε έτοιμοι για την επανεκκίνηση της πόλης ώστε να γίνει πόλος έλξης για όλη την Αττική. Εύχομαι στο ξεκίνημα αυτό να γίνουν όλοι οι συνδημότες μας αρωγοί.