Η 8χρονη που ζει, παίζει και κοιμάται παρέα με… έναν κροκόδειλο

Τα κατοικίδια που την περιβάλλουν περιλαμβάνουν και 3 πύθωνες. Παίζουν μαζί, κοιμούνται μαζί, ακόμα και μπάνιο κάνουν μαζί μια μικρή Ινδονήσια και ο αχώριστος φίλος της, το κατοικίδιό της ο κροκόδειλος!

Μωρό κι αυτός, 8 μηνών, ο Ndut, όπως τον ονόμασαν οι γονείς της μικρής Rani από την Τάνγκερανγκ της Ινδονησίας, τον έφεραν από ένα ποτάμι όταν ήταν δεν ήταν 15 εκατοστά.

Μόνο που το τρομακτικό σαρκοβόρο ερπετό μεγαλώνει γρήγορα και έχει ξεπεράσει το 1 μέτρο. Και τα 29 κιλά! Αλλά η τριών χρονών μικρούλα δεν τον φοβάται, παρά το γεγονός ότι είναι βαρύτερος από αυτή. Οι γονείς της έφεραν στο σπίτι τον κορυφαίο θηρευτή για να εξοικειωθεί η μικρή με το τέρας και να γίνει φύλακας ζωολογικού κήπου μεγαλώνοντας.

Ο ντόπιος φωτορεπόρτερ Eko Siswono Toyudho που κατέγραψε το υλικό δήλωσε: «Η Rani παίζει με τον κροκόδειλο όπως και κάθε άλλο κορίτσι παίζει με τις κούκλες της. Ήταν τρομακτικό να την παρακολουθείς να παίζει με τον κροκόδειλο, γιατί μοιάζει μεγαλύτερος από αυτή». Ο πατέρας φροντίζει λέει να τον ταΐζει δύο φορές τη βδομάδα με μισό κιλό κεφάλια κοτόπουλων και προσέχει πάντα την κόρη του όσο εκείνη χαϊδεύει το ερπετό. Ή κοιμάται στο κρεβάτι της μαζί του.

Η μικρή είναι συνηθισμένη στα παράξενα κατοικίδια, καθώς οι γονείς έχουν και μια συλλογή από 3 πύθωνες, έναν παπαγάλο και μια μαϊμού στο σπίτι…