Εργαστήριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες

Εργαστήριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες στο πλαίσιο του έργου “Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες : Σχεδιασμός , Εκπαίδευση ,Εφαρμογή “. Πράσινο Ταμείο /Βίλα Καζούλη Λεωφόρος Κηφισίας 241 Κηφισιά

Εργαστήριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες Εργαστήριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες στο πλαίσιο του έργου Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες: Σχεδιασμός, Εκπαίδευση, Εφαρμογή την Δευτέρα 13 Μαΐου, ώρα 18:00-21:00 στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ | Βίλα Καζούλη Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561 Κηφισιά

Στο εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα έχουν θεωρητική και πρακτική εξοικείωση με τον νέο θεσμό των Ενεργειακών Κοινοτήτων, το νομικό τους πλαίσιο και τα καλύτερα σενάρια λειτουργίας τους.

Στόχοι είναι η Ενημέρωση και η Δικτύωση με άλλους ενδιαφερόμενους ώστε να προχωρήσουν όσοι το επιθυμούν σε Σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας.  Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα συζητηθεί και η εγκατάσταση ενός μικρού Φωτοβολταϊκού Συστήματος στο Δήμο Κηφισιάς.

Πού θα ήταν βέλτιστο να τοποθετηθεί και τι ανάγκες θα καλύψει?

Ας τα συζητήσουμε από κοντά!

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός συνεταιρισμού είναι να συζητάμε και να αποφασίζουμε μαζί! Θα διερευνήσουμε σε αυτό το εργαστήριο και το πώς συζητάμε και αποφασίζουμε για ένα έργο.

Το εργαστήριο προσφέρεται δωρεάν. Δήλωση συμμετοχής: https://www.ev