Στη φιλανθρωπική βραδιά του Συνδυασμού «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου» παρέστη η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, μαζί με τον επικεφαλής Επαμεινώνδα Γαρδέλη

Στη φιλανθρωπική μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο Συνδυασμός του Επαμεινώνδα Γαρδέλη «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου» για την ενίσχυση του Σωματείου Γονεών, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Αμαρυσία Εστία», παρέστη η υποψήφια με τον συνδυασμό δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Κάθε νότα μου για σένα», μία συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη Διώτη και του Αλέξανδρου Γαρδέλη, η Άννα Κατσούλη και το μουσικό σύνολο «Ηχαγωγός» του π. Χρήστου Κατσούλη, συγκίνησαν το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην βραδιά, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, σε ατμόσφαιρα συγκινησιακής φόρτισης, συνεχάρη την πρόεδρο του Σωματείου Σοφία Κοντοπούλου, και τους συντελεστές για την πρωτοβουλία.

«Ο πολιτισμός μπορεί να επιτελεί ύψιστο ανθρωπιστικό έργο όταν απλώνει το χέρι στην κοινωνία. Και η αποψινή βραδιά είναι μία απτή απόδειξη. Ο πολιτισμός, η μουσική έχει τη δυναμική να ξυπνά μνήμες, να ξυπνά τη νοσταλγία, να γεννά την επιθυμία της προσφοράς, να αγγίζει την ανθρώπινη ψυχή. Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να γίνει ο δίαυλος που θα μετουσιώνει την πολιτιστική δημιουργία σε δύναμη προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 6 Μαΐου 2019