Δήμος Ηρακλείου Αττικής: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, η ιστορική Γυμναστράδα, που για 29η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, ξεκινάει και φέτος για να χρωματίσει τα αθλητικά δρώμενα του λεκανοπεδίου. Περίπου 2000 αθλητές, όλων των ηλικιών, από δεκάδες συλλόγους και φορείς όλης της χώρας θα δώσουν ραντεβού στο ταπί του δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» το Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαΐου.

Πλούσιο το πρόγραμμα και τις δύο ημέρες του φετινού Φεστιβάλ: από τις 11.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ θα παρουσιαστούν περί τα 80 προγράμματα από ρυθμική γυμναστική, αεροβική, ακροβατική, ενόργανη, χορό και πολεμικές τέχνες, χωρίς νικητές και ηττημένους, μόνο για το ευ αγωνίζεσθαι, για το μήνυμα ότι η Άθληση είναι ζωή, είναι υγεία.

Φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το διήμερο του Φεστιβάλ.

«Συνειδητά επιλέγουμε να συνεχίζουμε και να δυναμώνουμε το Φεστιβάλ Γυμναστικής, το πλέον ιστορικό αθλητικό γεγονός, όχι μόνο για το Ηράκλειο, αλλά για όλη την Αττική. Αναλόγως, συνειδητά διαλέγουμε να μην απονέμουμε έπαθλα και διακρίσεις, ακριβώς για να δείξουμε ότι, ανεξαρτήτως επιδόσεων, ηλικίας, ικανότητας και μόνο η συμμετοχή στον Αθλητισμό είναι κέρδος, είναι μια μεγάλη νίκη.

Φιλοδοξούμε να φτάσουμε και τα 30, και τα 50 χρόνια της Γυμναστράδας με ολοένα περισσότερες συμμετοχές, με τους καινούργιους αθλητές που γεννά η πόλη», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.