«Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μαςτη Λυδία Καραθανάση»

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεταιη Λυδία Καραθανάση,η οποία θα είναι υποψήφια για το Κοινοτικό Συμβούλιο Πεύκης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τη Λυδία Καραθανάσηστη ομάδα μας, μια νέα και δραστήρια πολίτη της Πεύκης.Με τον ενθουσιασμό της και τις ιδέες τηςμπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιοσύγχρονο Δήμο με τη νέα γενιά στο προσκήνιο».

Η Λυδία Καραθανάσηγεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεύκη. Είναι απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Πεύκης και σήμεραείναι δευτεροετής φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θέλει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και αυτό την ώθησε στη δημιουργία προσωπικού ιστολογίου (yourdoseofnews.blogspot.com). Θεωρεί ότι οι νέοι έχουν υποχρέωση στον εαυτό τους να πάρουν το μέλλον τους και τα όνειρά τους στα χέρια τους. Επέλεξε να είναι υποψήφια με την «Πόλη της Ζωής μας»,  διότι την ενέπνευσαν η μέχρι τώρα δράση του Τάσου Μαυρίδη και η ομάδα του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση- Πεύκη 24/4/2019