Ακόμα μία νέα υποψηφιότητα στον Συνδυασμό του Δημάρχου Πεντέλης «Δημοτική Συμμαχία»

Το Σάββατο 13 Απριλίου επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πεντέλης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, η κυρία Αναστασία Κοτσιρέα (σύζυγος Αβραάμ Αβραμίδη), κάτοικος Ν. Πεντέλης και του έθεσε την υποψηφιότητά της ως Τοπικού Συμβούλου Ν. Πεντέλης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Συνδυασμό του.

Η υποψήφια είναι μόνιμο Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό Α΄ Βαθμίδας στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας στα Εργαστήρια Οχημάτων και Στοιχείων Μηχανών, με πολυετή ενασχόληση και εμπειρία σε Διεθνή και Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ποιότητας (ΙSO) και στη Διοίκηση και Οργάνωση του Δημόσιου Φορέα.

Η κα Κοτσιρέα δήλωσε: «Η εντιμότητα, η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματικότητα του Δημάρχου μας Δημητρίου Στεργίου-Καψάλη είναι στοιχεία που εκτιμήθηκαν από την ίδια, καθώς παρακολουθώντας το έργο του, έγιναν πρότυπο σε ενέργειές της σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό οι δυσκολίες να αντιμετωπίζονται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο και οι στόχοι να κατακτώνται με τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και τη συνέπεια που έχει διδάξει επί σειρά ετών ο Μέγας Διδάσκαλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δημήτριος ΣτεργίουΚαψάλης.

Τέλος η υποψήφια Τοπική Σύμβουλος χαιρέτησε, τις προσπάθειες και τον αγώνα του κου Δημάρχου Δημήτριου Στεργίου-Καψάλη και εξέφρασε την προθυμία της να συνδράμει το έργο του για να έχουν οι κάτοικοι της Ν. Πεντέλης την πόλη που επιθυμούν.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μελίσσια, 17-04-2019