Συνεργασία του υπ. Δημάρχου Κηφισιάς κ. Νίκου Χιωτάκη με τον Ιατρό – Χειρουργό κ. Γεώργιο Παπάζογλου

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε  στην δημοτική μας παράταξη τον κ.  Γεώργιο Παπάζογλου, Ιατρό – Χειρουργό, Διευθυντή της Γ’ Κλινικής Μαστού του νοσοκομείου «Υγεία – Μητέρα», Υπεύθυνος του Κέντρου Μαστού στην Κλινική «Γένεσις» Αθηνών και πρωτοπόρος στον τομέα του καθώς εφαρμόζει πρώτος στην Ελλάδα το Cryoablation.

Πρόκειται για ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, με τη βοήθεια του οποίου οι γυναίκες μπορούν να απαλλαγούν από όγκους του μαστού αναίμακτα και ανώδυνα. Ο κ. Παπάζογλου θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα της Νέας Ερυθραίας.

Ο υπ. Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης δήλωσε,

Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή να κοσμεί το ψηφοδέλτιο μας ο κ. Γιώργος Παπάζογλου, ένας λαμπρός και πρωτοπόρος επιστήμονας με βαθιά αγάπη για τον Δήμο που μεγάλωσε και κατοικεί. Μέσα από την εθελοντική του δράση και την άρτια επαγγελματική του κατάρτιση είμαι βέβαιος ότι έχει να προσφέρει πολλά με την ενασχόληση του με τον Δήμο Κηφισιάς αφού η προσφορά του σε εθελοντική βάση σε δημοτικά ιατρεία μη προνομιούχων περιοχών δείχνει την έντονη ευαισθησία του και την συμπαράσταση του σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Τον καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας δίνοντας από κοινού τη μάχη για την πόλη της καρδιάς μας.

Ο κ. Γιώργος Παπάζογλου δήλωσε,

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Νίκο Χιωτάκη για την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω στον συνδυασμό του, προκειμένου όλοι μαζί για να ξαναδώσουμε στην πόλη της καρδιάς μας τη θέση που της αξίζει. Στη μάχη αυτή δηλώνω παρών καταθέτοντας όλες μου τις δυνάμεις στο κοινό όραμα για έναν δήμο σύγχρονο, ασφαλή και ευρωπαϊκό.

Ο κ. Παπάζογλου ως ιατρός έχει εργαστεί τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα και έχει εισαγάγει καινοτόμες τεχνολογίες στον τομέα του (Cryoablation Treatment- Πιστοποιημένος εκπαιδευτής και εξειδικευμένος χρήστης από το Prosense™ System, 22/03/2017. Ice Cure. Collierville (Tennesse) U.S.A.  Caesarea (TEL AVIV)  Israel).

                               Είναι παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών ηλικίας από 7 έως 17 ετών.