Συγκίνηση για την αποστρατεία της σκυλίτσας της Δίωξης Ναρκωτικών Divina

Πρόκειται για την σκυλίτσα της αστυνομίας, η οποία επί σειρά ετών στάθηκε πολύτιμος συνεργάτης του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμάτας την οποία οι αστυνομικοί αποχαιρέτησαν με «συγκίνηση και ευγνωμοσύνη» Με συγκίνηση οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου ανακοίνωσαν μέσω Facebook την αποστρατεία της συναδέλφου τους…  Divina.

Πρόκειται για την σκυλίτσα της αστυνομίας, η οποία επί σειρά ετών στάθηκε πολύτιμος συνεργάτης του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμάτας. Λόγω ηλικίας αποχωρεί από την υπηρεσία και οι συνεργάτες της της απέδωσαν τα εύσημα για την προσφορά της.

Η ανάρτηση της Α.Δ. Πελοποννήσου:

«Με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη αποχαιρετούμε την DIVINA , αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, η οποία αποστρατεύτηκε. Στάθηκε πολύτιμος συνεργάτης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. Στη θέση της αναλαμβάνει καθήκοντα ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών η εκπαιδευμένη DAGI», γράφει στην ανάρτησή της η Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου.