«Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τoν Στέλιο Γρηγοράκη»

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεταιο Στέλιος Γρηγοράκης,ο οποίος θα είναι υποψήφιοςγια το Τοπικό ΣυμβούλιοΠεύκηςστις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Στέλιοστη ομάδα μας, έναν νέο άνθρωπο και ενεργό πολίτη της Πεύκης.Με τη διάθεσή του, τις γνώσεις του και την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στους συλλόγους,μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοίγια την οικοδόμηση ενός ακόμη πιοσύγχρονου και αποτελεσματικού Δήμου».

Ο Στέλιος Γρηγοράκης σπουδάζει Οργάνωση  και  Διοίκηση  Επιχειρήσεων στο Οικονομικό  Πανεπιστήμιο  Αθηνών  (πρώην ΑΣΟΕΕ). Γεννήθηκε στην Πεύκη και  κατάγεται από τον Αποκόρωνα Χανίων Κρήτης. Κατοικεί στην Πεύκη εδώ και  22 χρόνια μαζί με την οικογένεια του.Εξελέγη το 2016 και το 2018 στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κρητικού Συλλόγου Πεύκης – Λυκόβρυσης¨Ο ΤΑΛΩΣ”, όπου συνεχίζει ενεργά μέχρι σήμερα, ενώ ήταν από τους πρώτους μαθητές του Σκακιστικού Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης- Πεύκης “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση- Πεύκη 10/4/2019