Σατανικό ζευγάρι βασάνισε την οικιακή βοηθό λόγω εμμονής και την έψησε στο μπάρμπεκιου

Η 21χρονη οικιακή βοηθός δολοφονήθηκε πριν από δύο χρόνια, ενώ το πτώμα της κάηκε ολοσχερώς από την Sabrina Kouider και τον Ouissem Medouni στον κήπο του σπιτιού τους, με αποτέλεσμα να καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη.

Το κίνητρό τους ωστόσο ήταν τουλάχιστον… περίεργο: το ζευγάρι σκότωσε τη νεαρή εξαιτίας μιας εμμονής της Sabrina με τον πρώην σύντροφό της Mark Walton, γνωστός από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα Boyzone.

Η Kouider πίστευε πως η οικιακή βοηθός τους είχε παράνομη σχέση με τον Walton και πίεζε το κορίτσι με τη βοήθεια του συντρόφου της, να το παραδεχθεί. Το «αρρωστημένο» ζευγάρι κατέγραφε μάλιστα επί ώρες τη νεαρή νταντά να δέχεται φοβισμένη αμέτρητες και σκληρές κατηγορίες πως είναι κατάσκοπος ή παιδόφιλος.

Το ζευγάρι είχε αφήσει τη Sophie χωρίς φαγητό, ενώ την απειλούσε με βιασμό, φυλακή και ξυλοδαρμό, λίγο πριν λυγίσει και τους αφήσει να γυρίσουν μια «κασέτα εξομολόγησης», λίγες βδομάδες πριν από την άγρια δολοφονία της το 2017.

Στο επίμαχο βίντεο, η νεαρή νταντά παραδέχεται πως είχε έρθει σε ερωτική επαφή με τον Walton, παρά το γεγονός πως οι δύο τους δεν είχαν συναντηθεί ποτέ και όλα ήταν στη φαντασία της Kouider, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Mirror.

Αφού τη σκότωσαν, έκαψαν το σώμα της στον κήπο του σπιτιού τους και μαγείρεψαν κοτόπουλο για να καλύψουν τη μυρωδιά. Έναν χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2016, το ζευγάρι καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Sophie.

Η εμμονή με τον Mark Walton

Η Sophie μετακόμισε στην Αγγλία από τη Γαλλία, τον Ιανουάριο του 2016. Ήταν μία ήσυχη κοπέλα που σιγά – σιγά γινόταν κοινωνική στη γειτονιά που ζούσε, αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει τον «εφιάλτη» που ζούσε στο σπίτι όπου εργαζόταν, ώσπου είδαν τις κασέτες με τους βασανισμούς της στο δικαστήριο.

«Δεν θα σε αφήσω ήσυχη ώσπου να μου πεις την αλήθεια. Κατάλαβες;» της έλεγε συνεχώς η Kouider.

Η Sabrina απέκτησε την εμμονή με τον Walton μετά το τέλος μίας σχέσης που χαρακτηριζόταν από «πάθος και ταραχές». Όταν χώρισαν, ο πρώην σύντροφός τής πλήρωνε το ενοίκιο για λίγους μήνες και μετά σταμάτησε. Τότε, η Sarbina εξοργίστηκε.

«Δεν το πήρε καλά… Απέκτησε εμμονή να τον κερδίσει ξανά, να τον ελέγξει και να πάρει εκδίκηση» αναφέρει η εγκληματολόγος, Dr Jane Monckton Smith.

Τα βασανιστήρια της νταντάς

Στις κασέτες που απαθανατίζονταν τα βασανιστήρια της Lionnet, η βία δεν ήταν μόνο λεκτική, αλλά και σωματική. Η Sarbina χτυπούσε την Sophie με καλώδιο, ενώ στα βίντεο ακουγόταν και ο ήχος δυνατών χαστουκιών, κάτι πάντως που η δολοφόνος δεν παραδέχτηκε ποτέ.

Όταν εντοπίστηκε το πτώμα της, ήταν καμένο. Η νεκροψία αποκάλυψε μάλιστα ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, καθώς πως απειλούταν να ομολογήσει με τη μέθοδο του εικονικού πνιγμού, ενώ δεχόταν συχνά χτυπήματα.

Η νεαρή είχε πέντε σπασμένα πλευρά, σπασμένο στέρνο και σπασμένο σαγόνι…

Όταν αντιλήφθηκαν πως η οικιακή βοηθός τούς είχε πεθάνει, δεν κάλεσαν τις Αρχές. Αντιθέτως, έφτιαξαν ένα μπάρμπεκιου στον κήπο τους, έβαλαν την κοπέλα σε μία βαλίτσα και την έκαψαν.

Πηγή : .cnn.gr