“Συμμετέχει και εφέτος στην καμπάνια Let’sDoItGreece ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης”

O Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετέχει και εφέτος στην πανελλαδική καμπάνια  Let’sDoItGreece 2019 με δύο ταυτόχρονες δράσεις στις δύο κοινότητες του Δήμου μας  και  συντονιστής των δράσεων που θα υλοποιηθούν είναι το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου.

Το Let’sdoitGreece αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας. Είναι μια πρωτοβουλία, που ξεκίνησε από μια ομάδα νέων εθελοντών και έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες εθελοντές και φορείς σε όλη την Ελλάδα. Θα λάβει χώρα την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα συνάντησης 9:30 π.μ.

Με σύνθημα “Ομορφαίνουμε την πόλη μας” ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης συμμετέχει με δύο δράσεις, μια σε κάθε μας Δημοτική Κοινότητα. Πιο συγκεκριμένα:

1η Δράση: Ανάπλαση & εξωραϊσμός του Άλσους Βαρβαρέσου στην Πεύκη.

Περιγραφή: Θα πραγματοποιηθεί καλλωπισμός στα παγκάκια του άλσους και σε διάφορα σημεία του άλσους με εικαστικές παρεμβάσεις, όπως επίσης και καθαρισμός του ευρύτερου χώρου του Άλσους.

Τόπος Συνάντησης: Άλσος Βαρβαρέσου, Π. Μελά 6, Πεύκη.

 

2η Δράση: Ανάπλαση & εξωραϊσμός της Πλατείας Ελευθερίας στη Λυκόβρυση.

Περιγραφή: Θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου, καθώς επίσης καλλωπισμός και εικαστικές παρεμβάσεις στην πλατεία.

Τόπος Συνάντησης: Πλατεία Ελευθερίας, Ρίμινι 38 & Αγίας Λαύρας, Λυκόβρυση.

Σύλλογοικαι φορείς που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή  και αριθμό ατόμων έως την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στα τηλέφωνα 2106145451 & 150 & 148 ή στο k.koinotitas@likovrisipefki.gr ή στο v.kourti@likovrisipefki.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα παραπάνω τηλέφωνα.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής,

Παιδείας & Εθελοντισμού Νικόλαος Γκαραβέλλας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση – Πεύκη, 28 Μαρτίου 2019