Υποψήφιος με το # Ενωμένο Μαρούσι ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κουτσουβέλης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο, θα είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, ο Δημήτρης Κουτσουβέλης, δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου από το 2014.

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας ο ίδιος δήλωσε: «Η πόλη μας έχει ανάγκη το σχέδιο, την οργάνωση, τη συνέπεια και την διαφάνεια. Ο φαύλος κύκλος των έργων βιτρίνας και του «ράβε ξήλωνε» πρέπει να κλείσει, καθώς οι γειτονιές του Αμαρουσίου αναμένουν καρτερικά έργα ουσίας-υποδομής και ταυτόχρονα βλέπουν το εμπορικό κέντρο να ανακατασκευάζεται συνεχώς χωρίς πρόγραμμα και χωρίς αισθητικό αποτέλεσμα.

Η πολιτιστική- ιστορική ταυτότητα της πόλης μας δέχεται συνεχώς πλήγματα και ο πολιτισμός δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως όχημα αυτοπροβολής και εξυπηρέτησης προσωπικών φιλοδοξιών. Η αλλαγή είναι μονόδρομος και στο πλαίσιο αυτό συμπράττω με τον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Καραμέρο, έναν νέο άνθρωπο με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, με νέες ιδέες και με κοινό στόχο να υπάρξει μια πραγματική αλλαγή στην πόλη μας προς όφελος όλων των πολιτών».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Κουτσουβέλη στο # Ενωμένο Μαρούσι. Έναν νέο άνθρωπο, δικηγόρο, με σημαντική εμπειρία και ενεργή συμμετοχή στα κοινά της πόλης και την αυτοδιοίκηση. Η αλλαγή που προτείνουμε για το Μαρούσι θα έρθει μέσα από τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας και την εξωστρέφεια με την οποία επιλέγονται οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι».

Ο Δημήτρης Κουτσουβέλης γεννήθηκε, μεγάλωσε και μένει στο Μαρούσι, στις γειτονιές των Αγίων Αναργύρων και Αναβρύτων- Κτήμα Βορρέ. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου από το 2014 εκλεγμένος με την μείζονα αντιπολίτευση, καθώς και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την διετία 2014-2016 και Γραμματέας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων-Κτήματος Βορρέ Αμαρουσίου «Ο Άγιος Δημήτριος».

 Πηγή : dimarxos.gr