Μπάμπαλος: «Διασφαλίζουμε ότι το Ηράκλειο πάει Μπροστά»

Εντολή συνέχισης των έργων από τους δημότες του Ηρακλείου στον Νίκο Μπάμπαλο – Παρουσίαση των πρώτων ονομάτων του ψηφοδελτίου της Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη

Σαφή εντολή για την συνέχιση των έργων και της αναπτυξιακής πορείας στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής έδωσαν οι εκατοντάδες Ηρακλειώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου και βρέθηκαν στην εκδήλωση της παρουσίασης των πρώτων 44 υποψηφίων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του δημάρχου, Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη.

Ο Νίκος Μπάμπαλος έστειλε μήνυμα συνέχισης του έργου που παράγεται τα τελευταία χρόνια στην πόλη, με σαφή στόχο το Ηράκλειο να γίνεται κάθε ημέρα καλύτερο.Μπάμπαλος.

«Αλλά και εσείς με την ισχυρή παρουσία σας στείλατε μήνυμα αγάπης, εμπιστοσύνης, μήνυμα Νίκης. Ένα δυνατό μήνυμα, το πιο μεγάλο μέχρι σήμερα, Ενότητας. Είμαστε εδώ, παρόντες, γιατί έχουμε όρεξη για δουλειά, ιδέες, σχέδιο, πρόγραμμα και στόχο να πάμε το Ηράκλειο Μπροστά», τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος.Μπάμπαλος .

«Γνωρίζουμε καλά ότι η συνέχεια της θετικής πορείας του Δήμου και της πόλης μας περνά μέσα από την επανεκλογή της παράταξής μας», συνέχισε ο Νίκος Μπάμπαλος, «Γνωρίζουμε καλά ότι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας διασφαλίζεται μέσα από τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό που έχουμε εκπονήσει. Γνωρίζουμε καλά ότι η υλοποίηση μεγάλων έργων που αλλάζουν το Ηράκλειο μπορεί να επιτευχθεί από εμάς που τα σχεδιάσαμε, που τα βάλαμε μπροστά, που έχουμε αποδείξει ότι θέλουμε και μπορούμε να επιταχύνουμε την ολοκλήρωσή τους. Ο στόχος μας είναι σαφής: Να διασφαλίσουμε ότι το Ηράκλειο θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά».Μπάμπαλος .

Οι πρώτοι 44 του ψηφοδελτίου της νίκης

Ο Νίκος Μπάμπαλος παρουσίασε, για πρώτη φορά ενώπιον των Ηρακλειωτών, τα 44 άτομα που απαρτίζουν το, έως τώρα, ψηφοδέλτιο της παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη και τα οποία, με επικεφαλής τον ίδιο, θα διεκδικήσουν την επανεκλογή του συνδυασμού στην δημοτική αρχή της πόλης προκειμένου, όπως τόνισε ο δήμαρχος, να εγγυηθούν την συνέχεια των έργων που κάνουν το Ηράκλειο καθημερινά καλύτερο.

Το ψηφοδέλτιο βασίζεται στην πείρα των σημερινών δημοτικών συμβούλων της δημοτικής αρχής και την προσθήκη νέων, φιλόδοξων και αντιπροσωπευτικών μελών της τοπικής κοινωνίας. «Η λογική μας απλή. Είμαστε συμπολίτες, γείτονες, φίλοι που επιδιώκουμε το καλύτερο για το Ηράκλειο. Είμαστε δημότες που πιστεύουμε στις δυνατότητες της πόλης μας. Είμαστε πολίτες που θέλουμε η ζωή μας να γίνει ακόμα καλύτερη», σχολίασε ο Νίκος Μπάμπαλος και συμπλήρωσε:

«Όλες και όλους, φίλους παλιούς και φίλους καινούργιους, μας ενώνει η ίδια επιθυμία, η ίδια θέληση, η ίδια απόφαση: Να διασφαλίσουμε τη θετική πορεία του Δήμου μας. Να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα της ζωής μας», τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος και συμπλήρωσε:

Μαζί με το Νίκο Μπάμπαλο, στην κεντρική σκηνή της εκδήλωσης παρουσίασης του ψηφοδελτίου της παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη ανέβηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

Από τη νυν ομάδα της δημοτικής αρχής οι: Χρυσούλα Αγγελοπούλου – Λοβάτι, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου, Μάνος Βαβουράκης, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Μαριάννα Ζούρου, Αντώνης Καρανικόλας, Μανώλης Κουτσογιαννάκης, Ηλίας Μοσχονάς, Νίκος Μπαρμπούνης, Γιώργος Οικονομίδης, Ασημίνα Παναγιωτάκοπουλου, Γιώργος Πέτρου, Νίκος Σπυρόπουλος, Δημήτρης Τσεκούρας, Ηλίας Χαλκής.

Οι υποψήφιοι που έρχονται να προσθέσουν στην ομάδα: Μαρία Αργυρίου, Ηλίας Ασπιώτης, Χρήστος Βλαχιώτης, Σάκης Γαλανάκος, Αντωνία Γκόγκου, Θεώδορος Γραμματικός, Κώστας Διαμαντής, Μαίρη Ιγγλέση, Έφη Κανλή, Κωνσταντίνος Κλειδαράς, Αλέξης Κοτσαρίνης, Λαμπρινή Ρουγγανάκου Κώτση, Κωνσταντίνος Μανωλάκης, Τάκης Μόλλας, Όλγα Μπελιμπασάκη, Θανάσης Μπούρας, Δημήτρης Μπουρουτζίκας, Φώτης Οικονόμου, Όλγα Παπακυριακού, Στάθης Παπουτσής, Μιχάλης Πυλαρινός, Σάκης Σκαμνάκης, Χαρά Σκάρπου, Δημήτρης Σούφλας, Ματίνα Συνδουκά, Μαρία Τετράδη Σαπουντζή, Ηλίας Τσαπούρας, Μιχάλης Χελιώτης, Ιωάννα Χατζηγιαννόγλου,