Υποψήφια σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη η Αγγελική Κανελλακοπούλου

Υποψήφια σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη «εργαζόμαστε για την πόλης της καρδιάς μας» θα είναι η Αγγελική Κανελλακοπούλου.

Ο Νίκος Χιωτάκης την καλωσόρισε λέγοντας: «Είναι για μένα ιδιαίτερη χαρά και τιμή να παρουσιάζω σήμερα την υποψηφιότητα της φιλολόγου Αγγελικής Κανελλακοπούλου, ακτιβίστριας με σημαντική παιδαγωγική, κοινωνική κι επιστημονική δράση. Την καλωσορίζω στη δημοτική μας παράταξη, με ορίζοντα όχι τις εκλογές του Μαΐου, αλλά την επόμενη θητεία. Συνεργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας για να την κάνουμε ακόμη πιο όμορφη, πιο σύγχρονη, πιο ανθρώπινη».

Η Αγγελική Κανελλακοπούλου για την υποψηφιότητά της δήλωσε: «Έχοντας υπηρετήσει για κοντά τριάντα χρόνια στην εκπαίδευση (φιλόλογος στη Γερμανική Σχολή Αθηνών με εικοσαετή θητεία σε διευθυντική θέση), προσπαθώ να εμφυσήσω στις μαθήτριες και τους μαθητές μου τη σημασία της αποφυγής της απάθειας μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών και την ενεργό συμμετοχή.

Θεωρώ πως έφτασε πλέον η κατάλληλη στιγμή που μπορώ να εφαρμόσω αυτά που πιστεύω και στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τίποτε δεν βελτιώνεται, αν κάποιος δεν βρεθεί να ασχοληθεί με αυτό.

Αποφάσισα λοιπόν να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα την τεχνογνωσία μου συνδυασμένη με τον απαραίτητο για τη ζωή ιδεαλισμό.  Οδηγός μου στη ζωή είναι ότι, αν βοηθήσω ένα παιδί να βρει το δρόμο του, τότε αυτό αξίζει όλη την προσπάθεια που μπορώ να καταβάλω. Εάν λοιπόν καταφέρω να αλλάξω προς το καλύτερο – έστω και λίγο – την πόλη μου, εάν μπορέσω να εμφυσήσω και σε άλλους τη διάθεση να προσπαθήσουν, τότε η προσπάθειά μου θα αξίζει. Θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Κηφισιάς με το συνδυασμό “συνεργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας”.

Ο Νίκος Χιωτάκης είναι ο πλέον κατάλληλος υποψήφιος δήμαρχος, για να ξαναδώσει στο Δήμο μας την αξιοπρέπεια που του αρμόζει. Έχοντας μεγάλη πείρα στην αυτοδιοίκηση, έχοντας πλέον εντοπίσει και ο ίδιος τα σημεία εκείνα που χρήζουν βελτίωσης και έχοντας συγκεντρώσει μια ομάδα πολύ αξιόλογων ανθρώπων γύρω του, μπορεί και θα δώσει τις λύσεις που είναι απαραίτητες».