Στο Μαρούσι γιόρτασε τα  Κούλουμα η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα ΠατούληΣταύρακη

Με τους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες γιόρτασε τα παραδοσιακά Κούλουμα η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και  δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης– Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη στο μεγάλο γλέντι που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο “Σπύρος Λούης” στο Μαρούσι.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της στο σαρακοστιανό γλέντι, η κ. Πατούλη, συνομίλησε, αντάλλαξε ευχές με τους παρισταμένους και μαζί μοιράστηκαν την ατμόσφαιρα του κεφιού διασκεδάζοντας με παραδοσιακούς και λαϊκούς ήχους συντροφιά με τη Λιζέτα Νικολάου και το συγκρότημά της.

“Ημέρες όπως η σημερινή προσφέρονται για να έλθουμε πιο κοντά, να αναβιώσουμε τη χαράτης γιορτής των παιδικών μας χρόνων, να μοιραστούμε θύμησες και νέες εμπειρίες, να κρατήσουμε ζωντανά τα έθιμα, τα ακούσματα και τους χορούς της λαϊκής μας παράδοσης.

Με αφετηρία τη Σαρακοστή ας εισέλθουμε στη διαδικασία της περισυλλογής, του προβληματισμού, του επαναπροσδιορισμού και της ιεράρχησης των προτεραιοτήτων και αξιώντης ζωής μας. Καλή Σαρακοστή να έχουμε με ψυχική και πνευματική κάθαρση”.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πεύκη, 12 Μαρτίου 2019