«Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μαςτον Νίκο Φάββα»

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεταιο Νικόλαος Φάββας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος Πεύκης. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Νίκοστη ομάδα μας, έναν νέο και  ιδιαίτερα δραστήριο πολίτη της Πεύκης.Με τις γνώσεις του και την εμπειρία του, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο, και αποτελεσματικό Δήμο».

Ο Νίκος Φάββαςγεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε επεξεργασία εικόνας και ήχου. Εργάστηκε επί 23 χρόνια ως διευθυντικό στέλεχος σε ιδιωτικές επιχειρήσεις εμπορίου και πωλήσεων.  Πιστοποιήθηκε ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε προγράμματα ποιοτικής εξυπηρέτησης και ανάπτυξης πωλήσεων.Είναι εμπνευστής startup εταιρείας κοινής ωφέλειας, παροχής υπηρεσιών και ιδιοκτήτης Online καταστήματος. Κατοικεί στην Πέυκη 43 χρόνια και έχει μια κόρη 4 χρονών.

Ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στην Άνω Πέυκη, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του 15ους συμβουλίου του Α’ Λυκείου Πεύκης και ενεργό μέλος της τοπικής ομάδας μπάσκετ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση- Πεύκη 8/3/2019