Γ. Παπαδημητρίου: Το Ηράκλειο θα πάψει να είναι ο φτωχός συγγενής των όμορων Δήμων

Με ευρεία συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του δημοτικού συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί» το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2019 στη κεντρική πλατεία της πόλης.

Παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη κ.κ. Γαβριήλ, πολιτευτών και υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ., προσωπικοτήτων από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων φορέων από τον κοινωνικό ιστό του Ηρακλείου Αττικής, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου κάλεσε σε συμπόρευση όλων των παραγωγικών δυνάμεων και ζήτησε «ψήφο εμπιστοσύνης» ξεκαθαρίζοντας ότι έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες για να επιτευχθεί «αλλαγή σελίδας» στη διοίκηση του Δήμου, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου.

«Η παράταξή μας γεννήθηκε στις γειτονιές του Ηρακλείου. Αυτές εκπροσωπούμε αυτές θέλουμε να ομορφύνουμε. Έχουμε τη διάθεση, την εμπειρία και τη γνώση να μετατρέψουμε με αιχμή τις νέες τεχνολογίες το Δήμο μας σε πρότυπο λειτουργίας και σημείο αναφοράς» είπε ο Γιώργος Παπαδημητρίου στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου, θέλοντας να τονίσει τη σημασία που έχουν για τον ίδιο και τους συνεργάτες του οι νέες τεχνολογίες, προς χρήση και εξυπηρέτηση των δημοτών, αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στα Τρίκαλα, όπου είχε επίσημη συνάντηση με τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, για υιοθέτηση προτάσεων και ανταλλαγή απόψεων, σε αυτό τον ιδιαίτερα λειτουργικό τομέα.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής επισήμανε:

 

«Εδώ μιλάμε για το Ηράκλειο και τις ανάγκες του.

»Φιλοδοξώ να γίνω ο Δήμαρχος όλων των πολιτών χωρίς διαχωρισμούς και κοστούμια εξουσίας. Θέλουμε το Ηράκλειο να πάψει να είναι ο “φτωχός συγγενής” των όμορων Δήμων. Θέλουμε να καταστήσουμε τον Δήμο περισσότερο φιλικό και λειτουργικό. Μπορούμε να προσδώσουμε στο προάστιο θετικό πρόσημο. Αυτό έχουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας, τίποτε άλλο».

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου, ανάμεσα σε επευφημίες, ανακοίνωσε την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαρίας Παντερή και του πρώην αντιδημάρχου και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μίλτου Βαφειαδάκη.

Ο ίδιος ανανέωσε το ραντεβού του με την κοινωνία πολιτών του Ηρακλείου Αττικής για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπου αναμένεται να κοινοποιηθούν στο κοινό, οι τομείς του προγράμματος μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Πνοή, Κυριάκος Κουτρούλης και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Η παράταξη Ηράκλειο – Μαζί με ανακοίνωσή της απευθύνει ευχαριστίες σε όλους όσοι πλαισίωσαν εθελοντικά την εκδήλωση, αλλά και στο σύνολο των συνεργατών μας οι οποίοι φρόντισαν μετά το τέλος του όλου εγχειρήματος να παραδοθεί ο χώρος προς χρήση στους πολίτες άρτιος και καθαρός.