Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Αθλητισμού Μελισσίων «Φοίβος».

Το Σάββατο 2 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αθλητισμού Μελισσίων «Φοίβος» στο κέντρο «Τέλης» στην Πεντέλη.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης δια βίου αθλητής και πρωταθλητής ο ίδιος, απευθύνθηκε στα μέλη του τονίζοντας: «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά αυτό που περνάτε, τι σημαίνει αθλητισμός και κυρίως πρωταθλητισμός, δύναμη ζωής και αδρεναλίνη της αφετηρίας στο πρώτο σφύριγμα του διαιτητή». Στον χαιρετισμό του συνεχάρη επίσης τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Παναγιώτη Παντελή και το Δ.Σ. για τη λειτουργία τους και τόνισε: «Ο Σύλλογος σας προωθεί τον αθλητισμό όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος με μεγάλη επιτυχία. Η λειτουργία σας, σας καταξιώνει όχι μόνο τοπικά αλλά και εθνικά. Θα είμαστε δίπλα σας στους αγώνες σας».

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μιχάλης Κολιός, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, η Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κα Μιλένα Μπαχαρνίκου, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος και η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δήμητρα Κεχαγιά, Βλάσης Σιώμος, Αντώνης Φειδοπιάστης, Κώστας Καλλιανιώτης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κος Γιάννης Ζούνης ,το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α. κα Αιμιλία Λεονταρίτου, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μελίσσια, 4 Μαρτίου 2019