Ετήσιος Χορός του Αθλητικού Συλλόγου ΚΑΟ Μελισσίων.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του ΑθλητικούΣυλλόγου ΚΑΟ Μελισσίων στο κέντρο «Μαγγίνας» στα Μελίσσια.

 Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης δια βίου αθλητής και πρωταθλητής ο ίδιος, συνεχάρη στον χαιρετισμό του τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Δημήτρη Κωνσταντινίδη και το Δ.Σ. για το έργο τους και τους αθλητές και τις οικογένειές τους για τον διαρκή αγώνα τους, αναγνωρίζοντας τις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλουν και τόνισε: «Δεν μας εκφράζει να κάνει ο Δήμος Αθλητισμό, καταργήσαμε τη Δημοτική Επιχείρηση Αθλητισμού-Πολιτισμού, γιατί υπάρχουν υγιείς σύλλογοι και σωματεία που μπορούν να τον προωθήσουν και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος με μεγάλη επιτυχία».

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος και η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δήμητρα Κεχαγιά, Γεωργία Μητροπούλου, Αντώνης Φειδοπιάστης, Βασίλης Μπούρας, Δημήτρης Αποστολάκος, Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Κώστας Αποστολίδης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μελίσσια, 4 Μαρτίου 2019