Γυναίκα κανίβαλος καταδικάστηκε σε 11,5 χρόνια φυλακή για την δολοφονία 35χρονης σερβιτόρας, ενώ εκκρεμούν κι άλλες υποθέσεις

Σε φυλάκιση 11,5 ετών καταδικάστηκε από δικαστήριο της Ρωσίας μία 43χρονη, η οποία κατηγορείται ότι με τον σύζυγό της σκότωσαν και έφαγαν δεκάδες θύματα.

Η 43χρονη Ναταλία Μπακσέεβα κρίθηκε ένοχη για υποκίνηση σε δολοφονία της 35χρονης σερβιτόρας Έλενα Βάσρουσεβα από το σύζυγό της. Η ίδια σε γραπτή δήλωσή της προς το δικαστήριο, υποστήριξε ότι ο «μανιακός» σύζυγός της σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε το σώμα της άτυχης σερβιτόρας, μέλη της οποίας βρέθηκαν στην κατάψυξη του ζευγαριού.

Ο 35χρονος σύζυγός της, Ντιμίτρι Μπακσέεβα, αποκαλούμενος από τα ρωσικά ΜΜΕ «διάβολος», θα δικαστεί χωριστά, καθώς εκκρεμούσε η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στην οποία υποβλήθηκε και κρίθηκε ότι δεν πάσχει από ψυχικά νοσήματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου, τα οποία επικαλούνται αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι κανίβαλων έχει σκοτώσει και φάει περίπου 30 άτομα, ενώ φέρονται να πωλούσαν «κρέας» στη στρατιωτική μονάδα της περιοχής που ζούσαν.

Η 45χρονη Μπακσέεβα δικάστηκε και καταδικάστηκε μόνο για την δολοφονία της 35χρονης σερβιτόρας.