Ευχές για τη νέα χρονιά στα μέλη συλλόγων της Λέσβου από την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCOΒορείων Προαστίων Μ. Πατούλη Σταυράκη


Κοντά στους φίλους του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγίας Παρασκευής Λέσβου και του  Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου και Όμορων Δήμων «Ο Νόστος» βρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στον ετήσιο χορό και στην κοπή της πίτας των συλλόγων για το νέο έτος, η κ. Πατούλη, απηύθυνε μήνυμα στήριξης στο έργο των τοπικών συλλόγων.

«Μέσα από τη δράση και την ενεργό συμμετοχή σας στις τοπικές κοινωνίες υποδοχής καταφέρνετε να διατηρείτε ζωντανά το νόστο για την πατρίδα σας, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου σας.

Η  αυτοδιοίκηση ως ο εγγύτερος συνδετικός κρίκος με την κοινωνία έχει χρέος να στηρίζει και να ενισχύει το έργο και την προσπάθειά σας ώστε οι διδαχές, τα ήθη, οι αξίες, τα ιδιαίτερα γνωρίσματα της Λέσβου να μεταλαμπαδεύονται στις επόμενες γενεές και στους νέους μας. Εύχομαι να συνεχίσετε να είστε το ίδιο ζωντανοί και δημιουργικοί και τη νέα χρονιά».

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πεύκη, 11 Φεβρουαρίου 2019