Ένα «ποντίκι» που εγγυάται λιγότερες και πιο άνετες κινήσεις του χεριού

Το Logitech MX Vertical είναι μελετημένο και ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει τη μυϊκή καταπόνηση. Για όσους κάθονται πίσω από μια οθόνη όλη μέρα ή υποφέρουν από πόνους στον καρπό, υπάρχει ένα εργονομικό ποντίκι εκεί έξω, που προσφέρει μια πιο φυσική στάση στο χέρι, αλλά και καλύτερη στήριξη.

Ένα «ποντίκι» που εγγυάται λιγότερες και πιο άνετες κινήσεις του χεριού

Για το Logitech MX Vertical ο λόγος, ένα από τα καλύτερα εργονομικά ποντίκια που κυκλοφόρησαν ποτέ, καθώς είναι μελετημένο και ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει τη μυϊκή καταπόνηση, αλλά και την πίεση που ασκείται στον καρπό.

Είναι αυτή η φυσική θέση «χειραψίας» που αποφορτίζει τον καρπό, καθώς και η κάθετη γωνία των 57 μοιρών που σχηματίζεται, παρέχοντας ακόμα και θέση για να «κάθεται» ο αντίχειρας. Την ίδια στιγμή, το προηγμένο σύστημα οπτικής ιχνηλάτησης του MX Vertical (αισθητήρα 4000 DPI) έχει βρεθεί πως μειώνει ακόμα και κατά τέσσερις φορές τις κινήσεις του χεριού σε σχέση με ένα παραδοσιακό ποντίκι!

Ο σχεδιασμός ακολούθησε εδώ τις φυσικές κινήσεις του ανθρώπινου χεριού, καθιστώντας την εργονομία το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του ποντικιού. Το οποίο μάλιστα δουλεύει έως και 4 μήνες με μία πλήρη φόρτιση. Και τρεις ολόκληρες ώρες με… 1 λεπτό φόρτισης!