Η σέξι πεζοναύτης που έγινε μοντέλο

Από τη στρατιωτική πειθαρχία, στις πασαρέλες και τις πόζες μπροστά από το φακό

Το μοντέλο και εκπαιδεύτρια αλόγων Shannon Ihrke, κατατάχτηκε στο Ναυτικό Σώμα των Ηνωμένων Πολιτειών πριν από 10 χρόνια – και παρόλο που αποστρατεύτηκε από την ενεργό δράση το 2012 για να επικεντρωθεί στα άλλα της πάθη, η ξανθιά σεξοβόμβα υμνεί τις ένοπλες δυνάμεις για την κατεύθυνση που της έδωσε στη ζωή.

«Όταν μπήκα στο στρατό, ήταν το 2008 την εποχή που δεν ήμουν σίγουρη για το πού ήθελα να πάω. Δούλευα σε δυο δουλειές και σπούδαζα σε κολέγιο παράλληλα, και απλά δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω», λέει σε αποκλειστική συνέντευξή της στο Fox News.

Αν και η 29χρονη από τη Μινεσότα, δεν έχει στρατιωτικό υπόβαθρο, έδειξε έντονο ενθουσιασμό από τις ένοπλες δυνάμεις. Και μετά από τη στρατολόγησή της στους πεζοναύτες γνώριζε ότι έπρεπε να αποδείξει τον εαυτό της ότι μπορεί να τα καταφέρει, σε πείσμα όσων ήθελαν την αποτυχία της. «Ένα τόσο μικρό κορίτσι σαν και εσένα, δε θα τα καταφέρει», της είπαν στον στρατολογικό γραφείο και εκείνη από πείσμα τους απάντησε «που υπογράφω;».

Έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής της, ξεκίνησε να τη «μολύνει» το μικρόβιο του μόντελινγκ με αποκορύφωμα το εξώφυλλο στο περιοδικό Maxim.

«Το περιοδικό έκανε ένα διαγωνισμό και έστειλα τη φωτογραφία μου. Ποτέ δε πίστευα ότι θα κερδίσω», λέει αναφερόμενη στο εξώφυλλο που έκανε για το έντυπο. Μετά από αυτή την επιτυχία, ακολούθησαν φωτογραφήσεις, πασαρέλες και όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα ενός μοντέλου.